• sdwfbbb

Babagan  Kita

Pakaian Kaishun IMP. & EXP Co., Ltd.

Jiangxi Kaishun Garments IMP. & EXP Co., Ltd., didegaké ing 2014, Kita industri lan bisnis integrasi perdagangan. Pabrik klambi Jiangxi Kaimei Co., Ltd. dibangun ing taun 2007, dununge ing basis produksi industri utama - Zona Industri Luojia, kutha Nanchang, provinsi Jiangxi, China. Kita profesional nggawe lan ngekspor klambi rajutan kanthi layanan OEM. Produk utama kami kalebu hoodies sweatshirt hoodies, tracksuits, jaket wulu polar, Kaos, kaos polo lan liya-liyane. Pls ngidini aku menehi informasi luwih lengkap babagan kita miturut proses produksi. Kita nenun kain kanggo klambi, Kita duwe benang katun 100%, benang campuran katun / poliester lan 100% benang poliester kasedhiya.