. China 2021 anyar flame men's T-shirt summer fashion short-sleeve 3D round neck tops shirt trendi men T-shirt Produsen lan Supplier |Kaishun

2021 Baru Flame Pria T-shirt Musim Panas Fashion Lengan Pendek 3D Leher Bulat Atasan Kemeja Pria Trendi T-shirt

Katrangan singkat:

Tipe produk: hoodie pullover
Bahan: Katun/Polyerster/Spandex
Bobot: 120-360 g
Printing: Plained dicelup
Gaya Lengan: Panjang
Ukuran: M-6XL (custom, ukuran Asia, ukuran Eropa, ukuran USA kasedhiya)
Werna: Werna apa wae adhedhasar panyuwunan khusus
Desain: Custom
Logo: Custom
Layanan: OEM, ODM, Disesuaikan
 
Sampel wektu 1) 5-7 dina yen sampeyan pengin ngatur gaya sampeyan
2) 1-3 dina kanggo gaya ana kanggo referensi
Wektu produksi 20-25 dina kerja


  • rega:US $ 2,9-8,9
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    kaos pria






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing minangka kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu bisnis integrasi industri lan perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya,Loro-lorone ukuran & warna bisa ditindakake minangka panyuwunan pelanggan, logo khusus lan jeneng individu, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing Format PDF utawa AI, utawa ngandhani panjaluk sing rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas.Fashion tansah wigati banget kanggo ngontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

    We are diajeni kanggo kurban conto.
    1), Yen kita duwe sampel ing saham, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe ing Simpenan, kita bakal nggawe kanggo sampeyan, banjur sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang, tho ragad sampel bakal mbayar maneh kanggo sampeyan ing pesenan mengko.

    5, Nalika aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo sampel: Umume sampel bakal njupuk 7-10 dina kanggo ngasilake sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo pesenan akeh: Sawise pesenan dikonfirmasi, bakal dikirim menyang pabrik lan bakal ngatur tanggal produksi miturut jumlah sampeyan.Sawise tanggal dikonfirmasi, kira-kira 30 dina kerja kanggo produksi.saben langkah kita bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C ing ngarsane, T / T utawa Western Union.

     7, Carane ngerti rega?

    Rega minangka masalah sing paling penting kanggo saben pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti rega,

    Sadurunge kutipan, sawetara informasi ing ngisor iki dibutuhake.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing tepat.