Babagan awake dhewe

Jiangxi Kaishun Garments IMP.& EXP Co., Ltd.

Jiangxi Kaishun Garments IMP.& EXP Co., Ltd., didegaké ing 2014,
Kita minangka bisnis integrasi industri lan perdagangan.
Pabrik dhewe Jiangxi Kaimei garments Co., Ltd. dibangun ing2007,
Dumunung ing basis produksi industri utama - Zona Industri Luojia, kutha Nanchang, provinsi Jiangxi, China.

We are Disney supplier karoFAMAlanBSCI.
Saiki, kita wis liwat150 buruhkaro 6 line produksi.

Kita profesional nggawe lan ngekspor rajutan rajutan kanthi layanan OEM.
Produk utama kita kalebu hoodies sweatshirt fleece, tracksuits, jaket bulu kutub, T-shirts, kaos polo lan ing.
Dheweke adol kanthi apik ing saindenging jagad, utamane ing AS, Eropa lan liya-liyane.
We nggawe sawetara merek sakaDisney, Oneil , Kumandhang, Heatonslsp.

Kauntungan kita yaiku tenun kain kanggo sandhangan kita.Kita duwe benang katun 100%, benang campuran katun / poliester lan benang poliester 100% kasedhiya.
Iku layanan OEM, kain bisa selaras minangka dijaluk ing komposisi, fastness werna etc.We duwe wulu karo njero disapu resik / pique / jersey / polar wulu / karang wulu dsb.

Umumé, kapasitas produksi saben wulan kita kira-kira 40.000 kanggo hoodies, babagan 100.000pcs kanggo kaos,gaya mutusaké kapasitas produksi final.

Kita ngarep-arep duwe kesempatan kanggo kerja sama karo sampeyan.matur nuwun.