Babagan Kita

Jiangxi Kaishun Garments IMP. & EXP Co., Ltd.

Jiangxi Kaishun Garments IMP. & EXP Co., Ltd., didegaké ing 2014,
We are industri lan bisnis integrasi perdagangan.
Pabrik klambi Jiangxi Kaimei Co., Ltd. dhewe dibangun ing 2007,
Dumunung ing basis produksi industri utama - Zona Industri Luojia, kutha Nanchang, provinsi Jiangxi, China.

Kita minangka pemasok Disney FAMA lan BSCI.
Saiki, kita wis rampung 150 buruh kanthi 6 lini produksi.

Kita profesional nggawe lan ngekspor klambi rajutan kanthi layanan OEM.
Produk utama kami kalebu hoodies sweatshirt hoodies, tracksuits, jaket wulu polar, Kaos, kaos polo lan liya-liyane.
Dheweke laris ing saindenging jagad, utamane ing AS, Eropa lan liya-liyane.
Kita nggawe sawetara merek Disney, Oneill , Kumandhang, Heatons lsp.

Kauntungan kita yaiku nenun kanggo sandhangan. Kita duwe benang katun 100%, benang campuran katun / poliester lan 100% benang poliester sing kasedhiya.
Layanan OEM, kain bisa disesuaikan kaya sing dijaluk ing komposisi, warna warna lsp. Kita duwe wulu nganggo sikat rambut / sikat / jersey / polar / bulu karang dll.

Umume, kapasitas produksi saben wulan udakara 40.000 kanggo hoodies, udakara 100.000 pcs kanggo kaos, gaya mutusake kapasitas produksi pungkasan.

Kita ngarep-arep duwe kesempatan kanggo kerja sama karo sampeyan. Matur nuwun