FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka perusahaan sing kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu industri lan integrasi perdagangan.

Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

Ya, Kalorone ukuran & warna bisa ditindakake kaya panjaluk pelanggan, logo kustom lan jeneng saben wong, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain sampeyan ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

Kualitas minangka prioritas. Fashion mesthi penting banget kanggo ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

Kepiye cara njupuk conto?

Kita diajeni kanggo menehi conto.
1), Yen kita duwe conto ing stok, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
2), yen kita ora duwe stok, kita bakal menehi sampeyan, mula sampeyan kudu mbayar biaya sampel lan muatan, dadi biaya sampel bakal mbayar maneh ing pesenan mengko.

Kapan aku bisa nampa conto utawa produk?

1) Kanggo conto: Umume sampel butuh 7-10 dina kanggo diproduksi sawise desain dikonfirmasi.

2) Kanggo supaya akeh: Sawise dikonfirmasi supaya, bakal dikirim menyang pabrik lan dheweke bakal ngatur tanggal produksi diwiwiti miturut jumlah sampeyan. Sawise dikonfirmasi, udakara 30 dina kerja kanggo produksi. saben langkah bakal nuduhake gambar lan proses produk.

Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

Kita nampa L / C nalika katon, T / T utawa Western Union.