. China Flame Hoodie 3d Sweatshirt Pria lan Wanita Hooded Longgar Autumn lan Winter Coat Street Clothing Jaket Hoodies Produsen lan Supplier |Kaishun

Flame Hoodie 3d Sweatshirt Pria dan Wanita Berkerudung Longgar Musim Gugur dan Musim Dingin Mantel Street Pakaian Jaket Hoodie

Katrangan singkat:


  • Harga FOB:US $2 - 10 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • 1-100:$19.8
  • 101-300:$18.6
  • 301-600:17.5
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Kaos Flame Hoodie 3DMen LanBusana Jalanan Musim Gugur lan Mantel Musim Dingin WanitaJaket Hoodie Kab

    Bahan: Katun/Polyerster/Spandex
    Bobot: 120-360 g
    Printing: Plained dicelup
    Kerah: O-neck utawa V-neck
    Ukuran: 3XS-5XL, Ukuran apa wae bisa disesuaikan
    Werna: Werna apa wae adhedhasar panyuwunan khusus
    Desain: Ora ana watesan desain utawa pola.Cetak logo, jeneng ing kaos.
    Cukup ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa ngandhani panjaluk sampeyan kanthi rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    Kaluwihan Kita

    10 taun pengalaman
    We Specialized ing lapangan iki luwih saka 10 taun.

    Jaminan kualitas
    We duwe pabrik kita dhewe kanggo mesthekake rega competitive, kualitas dhuwur lan wektu pangiriman cepet.

    Respon cepet lan layanan anget
    Sembarang pitakon bakal dijawab sajrone 12 jam.
    1. We are Produsèn sandhangan sing duwe akeh Highly trampil buruh jahitan & istilah desain profesional & ketat QC systerm, .bisa njamin kanggo kurban sandhangan kualitas dhuwur karo rega competitive.

    2. Nampa kain adat / ukuran / plus ukuran lan desain.

    3. Ing wektu pangiriman.

    4. We are Alibaba Ditaksir 5 taun Supplier Emas.

    5. 100% inspeksi QC Sadurunge pangiriman
    FAQ
    1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing minangka kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu bisnis integrasi industri lan perdagangan.
    2. Apa sampeyan nampa desain lan kain customer?

    Ya,Loro-lorone ukuran & warna bisa ditindakake minangka panyuwunan pelanggan, logo khusus lan jeneng individu, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing Format PDF utawa AI, utawa ngandhani panjaluk sing rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas.Fashion tansah wigati banget kanggo ngontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4. Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

    We are diajeni kanggo kurban conto.
    1), Yen kita duwe sampel ing saham, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe ing Simpenan, kita bakal nggawe kanggo sampeyan, banjur sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang, tho ragad sampel bakal mbayar maneh kanggo sampeyan ing pesenan mengko.

    5. Nalika aku bisa nampa conto utawa produk?
    1) Kanggo sampel: Umume sampel bakal njupuk 7-10 dina kanggo ngasilake sawise desain dikonfirmasi.
    2) Kanggo pesenan akeh: Sawise pesenan dikonfirmasi, bakal dikirim menyang pabrik lan bakal ngatur tanggal produksi miturut jumlah sampeyan.Sawise tanggal dikonfirmasi, kira-kira 30 dina kerja kanggo produksi.saben langkah kita bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6. Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C ing ngarsane, T / T utawa Western Union.

    Carane supaya

    Packing & Pangiriman

    Packing
    packing normal 1 pc/polybag,
    packing adat kasedhiya.

    Ruang packing
    Buruh kita ngemas barang ing karton.

    Pengiriman
    Kanthi udhara, kanthi ekspres utawa segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.

    permen
    JIANGXI KAISHUN GARMENTSIMP&EXP.CO.LTD
    ADD: Desa Hufang, taman industri luo jig, disktik qingshanhu, kutha nanchang, proceince jiangxi, cina.
    email:sales7@kaimei-garments.com
    Telpon: + 86-791-88371162
    MOB: + 86 15907086568 (kasedhiya ing whatsapp)



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing minangka kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu bisnis integrasi industri lan perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya,Loro-lorone ukuran & warna bisa ditindakake minangka panyuwunan pelanggan, logo khusus lan jeneng individu, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing Format PDF utawa AI, utawa ngandhani panjaluk sing rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas.Fashion tansah wigati banget kanggo ngontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

    We are diajeni kanggo kurban conto.
    1), Yen kita duwe sampel ing saham, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe ing Simpenan, kita bakal nggawe kanggo sampeyan, banjur sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang, tho ragad sampel bakal mbayar maneh kanggo sampeyan ing pesenan mengko.

    5, Nalika aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo sampel: Umume sampel bakal njupuk 7-10 dina kanggo ngasilake sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo pesenan akeh: Sawise pesenan dikonfirmasi, bakal dikirim menyang pabrik lan bakal ngatur tanggal produksi miturut jumlah sampeyan.Sawise tanggal dikonfirmasi, kira-kira 30 dina kerja kanggo produksi.saben langkah kita bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C ing ngarsane, T / T utawa Western Union.

     7, Carane ngerti rega?

    Rega minangka masalah sing paling penting kanggo saben pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti rega,

    Sadurunge kutipan, sawetara informasi ing ngisor iki dibutuhake.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing tepat.