hoody

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan

Jinis Pasokan: Layanan OEM
Papan Asal: Jiangxi, China
Jeneng: Bisa disesuaikan (OEM
Nomer Model: KM
Jinis kain: Fleece
Fitur: Anti-pil, Anti-Susut, Anti-kisut, Bernapas, Lanjutan, Ukuran Plus
Bahan: Poliester / Katun
Teknik: Dicetak
Desain: Ora Baris, Kanthi Hood
Musim: Autumn
Gaya: Pullover, Mode
Gaya Lengan: Biasa
Kerah: Kerudung
7 dina conto pesanan supaya timbal: Dhukungan
Tipe Pola: Print
Tipe Produk: Hoodies / Kaus
Kelompok Umur: Wong diwasa
Jenis Kelamin: Unisex
Jeneng produk: hoodie pollover
Kain: katun / poliester / CVC / TC
Logo: Pencetakan Logo Khusus
Ukuran: M / S / L / XL / XXL / XXXL / XXXXL
Percetakan: Pencetakan Khusus

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji:  20X30X5 cm

Bobot reged tunggal: 0,600 kg

Tipe Paket: Tas 1PC / PP, 20 PC / CTN

Wektu Utama:

Jumlah (Unit) 1 - 10 11 - 50 > 50
Est. Wektu (dina) 10 15 Kanggo dirembug

Katrangan Produk

Tipe Produk: Hoodie pollover
Bahan: Katun / Polimer / Spandeks
Bobot: 600gm
Percetakan: Plain dicelup
Kerah: kudung
Ukuran:  S-2XL
Werna: putih / ireng / abu-abu / jambon
Desain: Ora ana watesan desain utawa pola. Logo cetak, jeneng ing kaos.
Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

1 (1)

1 (1)

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan
Kemasan normal yaiku 1 pc / polybag,
pengepakan kustom kasedhiya.

Ruangan kemasan
Buruh kita lagi nggawa barang ing karton.

Kiriman
Liwat udhara, kanthi ekspres utawa liwat segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.

Keuntungan Kita

10 taun pengalaman
Kita duwe spesialisasi ing bidang iki luwih saka 10 taun.

Jaminan kualitas
Kita duwe pabrik dhewe kanggo njamin rega kompetitif, kualitas dhuwur lan wektu pangiriman cepet.

Reponse cepet lan layanan sing anget
Pitakon apa wae bakal diwales sajrone 12 jam.
1, kita minangka pabrikan sandhangan sing duwe akeh tukang jahit trampil & istilah desain profesional & systerm QC sing ketat, .bisa njamin nawakake klambi berkualitas tinggi kanthi rega sing kompetitif.

2, Nampa ukuran lan desain khusus kain / ukuran / plus.

3, Ing pangiriman wektu.

4, Kita minangka Alibaba sing Disedhiyakake Suplier Emas 5 taun.

5, 100% inspeksi QC Sadurunge dikirim

Pameran

Pameran Kanton
Kita melu ing Canton Fair of Guangzhou minangka pemasok ing November 2017.

Profil Perusahaan

Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd, sing dununge ing Kutha Nanchang Jiangxing Provinsi China, didegake ing taun 2007.

Kita minangka produsen klambi sing profesional diprodhuksi kanggo olahraga, hoodies/ Kaos, Kaos, Kaos Polo, Jaket Jaket Polos & Celana Jogger & Piyama lan Olahraga olahraga trampil ngasilake garmen kanthi kain ing kaos katun, bulu, french terry, T / C, CVC, pique, velor, lan chiffon, satin, lace etc sing duwe akeh karyawan sewing trampil & istilah desain profesional & systerm QC ketat, bisa njamin bisa menehi rega sing kompetitif lan berkualitas.
Yen sampeyan kasengsem ing barang apa wae, aja bebas hubungi kami, mula bakal nggawe kapal bisnis sing dawa karo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu industri lan integrasi perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya, Kalorone ukuran & warna bisa ditindakake kaya panjaluk pelanggan, logo kustom lan jeneng saben wong, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain sampeyan ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas. Fashion mesthi penting banget kanggo ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Kepiye cara njupuk conto?

    Kita diajeni kanggo menehi conto.
    1), Yen kita duwe conto ing stok, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe stok, kita bakal menehi sampeyan, mula sampeyan kudu mbayar biaya sampel lan muatan, dadi biaya sampel bakal mbayar maneh ing pesenan mengko.

    5, Kapan aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo conto: Umume sampel butuh 7-10 dina kanggo diproduksi sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo supaya akeh: Sawise dikonfirmasi supaya, bakal dikirim menyang pabrik lan dheweke bakal ngatur tanggal produksi diwiwiti miturut jumlah sampeyan. Sawise dikonfirmasi, udakara 30 dina kerja kanggo produksi. saben langkah bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C nalika katon, T / T utawa Western Union.

     7, Kepiye ngerti regane?

    Rega minangka masalah paling penting kanggo kabeh pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti regane,  

    Sadurunge Kutipan, dibutuhake sawetara informasi ing ngisor iki.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing pas.