. Hoodie gedhe gedhe China, kaos kru leher, logo kustom hoodie, Produsen lan Supplier hoodie 500gsm |Kaishun

hoodie kebesaran berat, kaos leher awak, logo kustom hoddies, hoodie 500gsm

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan

Tipe Penyetor:layanan OEM
Panggonan Asal:Jiangxi, China
Jeneng merek:Bisa disesuaikan (OEM
Nomer Model: KM
Tipe kain:Bulu
Fitur:Anti-pilling, Anti-Shrink, Anti-wrinkle, Breathable, Sustainable, Plus Ukuran
Bahan:Poliester/Katun
Teknik:Dicithak
Desain:Unlined, Kanthi Hood
mangsa:Autumn
Gaya:Pullover, Fashion
Gaya Lengan:Biasa
kerah:Kerudung
7 dina sampel urutan lead time:Nyokong
Tipe Pola:Print
Tipe produk:Hoodie / Kaos
Kelompok Umur:diwasa
jinis kelamin:Unisex
jeneng produk:hoodie pollover
Kain:katun / poliester / CVC / TC
Logo:Printing Logo Kustomisasi
ukuran:M/S/L/XL/XXL/XXXL/XXXXL
Printing:Printing Customized

Packaging & Pangiriman

Unit Penjualan:Item tunggal

Ukuran paket tunggal:20X30X5 cm

Bobot reged tunggal:0.600 kg

Tipe Paket:1 PC/PP tas, 20 PC/CTN

Lead Time:

Jumlah (Satuan) 1 - 10 11 - 50 > 50
Est.Wektu (dina) 10 15 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

Tipe produk: Hoodie Pollover Kab
Bahan: Katun/Polyerster/Spandex
Bobot: 600 gm
Printing: Diwarnai polos
kerah: kerudung
ukuran: S-2XL
warna: putih / ireng / abu-abu / jambon
Desain: Ora ana watesan desain utawa pola.Cetak logo, jeneng ing kaos.
Cukup ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa ngandhani panjaluk sampeyan kanthi rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

1 (1)

1 (1)

Packing & Pangiriman

Pengemasan
packing normal 1 pc/polybag,
packing adat kasedhiya.

Ruang packing
Buruh kita ngemas barang ing karton.

Pengiriman
Kanthi udhara, kanthi ekspres utawa segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.

Kaluwihan Kita

10 taun pengalaman
We specialized ing lapangan iki kanggo luwih saka 10 taun.

Jaminan kualitas
We duwe pabrik dhewe kanggo mesthekake rega competitive, kualitas dhuwur lan wektu pangiriman cepet.

Respon cepet lan layanan anget
Sembarang pitakon bakal dijawab sajrone 12 jam.
1, We are Produsèn sandhangan sing duwe akeh Highly trampil buruh jahitan & istilah desain profesional & ketat QC systerm, .bisa njamin kanggo kurban sandhangan kualitas dhuwur karo rega competitive.

2, Nampa kain adat / ukuran / ukuran plus lan desain.

3, Ing wektu pangiriman.

4, Kita Alibaba Ditaksir 5 taun Supplier Emas.

5, 100% inspeksi QC Sadurunge pangiriman

Pameran

Canton Fair
Kita rawuh ing Canton Fair Guangzhou minangka supplier ing November 2017.

Profil Perusahaan

Jiangxi KaishunGarments co.,ltd, sing dumunung ing Kutha NanchangJiangxingProvinsi China, diadegaké ing 2007.

Kita minangka produsen busana sing profesional ngasilake kanggo olahraga,hoodie/sweatshirt, T-shirt, Polo-shirt, Jaket bulu kutub & Celana Jogger & Piyama lan Sandhangan Olahraga trampil ing manufaktur garmen kanthi kain ing jersey katun,rasane, French Terry, T/C, CVC, pique, velor, lan chiffon, satin, lace etc sing duwe akeh Highly trampil buruh jahitan & istilah desain profesional & ketat QC systerm, bisa njamin kanggo kurban kualitas dhuwur lan rega competitive.
Yen sampeyan kasengsem ing sembarang item kita, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita keenly kanggo netepake kapal bisnis dawa karo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing minangka kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu bisnis integrasi industri lan perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya,Loro-lorone ukuran & warna bisa ditindakake minangka panyuwunan pelanggan, logo khusus lan jeneng individu, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing Format PDF utawa AI, utawa ngandhani panjaluk sing rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas.Fashion tansah wigati banget kanggo ngontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

    We are diajeni kanggo kurban conto.
    1), Yen kita duwe sampel ing saham, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe ing Simpenan, kita bakal nggawe kanggo sampeyan, banjur sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang, tho ragad sampel bakal mbayar maneh kanggo sampeyan ing pesenan mengko.

    5, Nalika aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo sampel: Umume sampel bakal njupuk 7-10 dina kanggo ngasilake sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo pesenan akeh: Sawise pesenan dikonfirmasi, bakal dikirim menyang pabrik lan bakal ngatur tanggal produksi miturut jumlah sampeyan.Sawise tanggal dikonfirmasi, kira-kira 30 dina kerja kanggo produksi.saben langkah kita bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C ing ngarsane, T / T utawa Western Union.

     7, Carane ngerti rega?

    Rega minangka masalah sing paling penting kanggo saben pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti rega,

    Sadurunge kutipan, sawetara informasi ing ngisor iki dibutuhake.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing tepat.