. China Man Tops NO.23 Dicetak Hoodie 2020 Tetep Anget Musim Gugur Musim Dingin Hoodies Pria Kasual Sweatshirt Lengan Panjang Retro Produsen lan Supplier |Kaishun

Man Tops NO.23 Dicetak Hoodie 2020 Tetap Hangat Musim Gugur Musim Dingin Hoodies Pria Kasual Sweatshirt Lengan Panjang Retro Pakaian

Katrangan singkat:


  • rega:US$5-US$10
  • MOQ:100PCS
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Jinis produk

    Tipe produk:

    Bahan:

    Katun/Polyerster/Spandex

    Bobot:

    120-360 g

    Printing:

    Diwarnai polos

    kerah:

    O-neck utawa V-neck

    ukuran:

    3XS-5XL, Ukuran apa wae bisa disesuaikan

    warna:

    Werna apa wae adhedhasar panyuwunan khusus

    Desain:

    Ora ana watesan desain utawa pola.Cetak logo, jeneng ing kaos.Cukup ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa ngandhani panjaluk sampeyan kanthi rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    Detail Produk

    1118

    1120

    1120

    1120

    1120

    Profil Perusahaan

    Jiangxi Kaishun Garments co., ltd,sing dumunung ing Kutha Nanchang Provinsi Jiangxing China, diadegaké ing 2007.
    Kami adalah produsen pakaian yang profesional untuk memproduksi baju olahraga, hoodies/sweatshirt, T-shirt, Polo-shirt, Jaket bulu Polar & Celana Jogger & Piyama dan Pakaian Olahraga trampil dalam pembuatan garmen dengan kain katun jersey, feleece, french terry. , T / C, CVC, pique, velor, lan chiffon, satin, lace etc sing duwe akeh buruh jahit Highly trampil & istilah desain profesional & systerm QC ketat, bisa njamin kanggo kurban kualitas dhuwur lan rega competitive.
    Yen sampeyan kasengsem ing sembarang item kita, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita keenly kanggo netepake kapal bisnis dawa karo sampeyan.

    Packing & Pangiriman

    Packing
    packing normal 1 pc/polybag,
    packing adat kasedhiya.

    Ruang packing
    Buruh kita ngemas barang ing karton.

    Pengiriman
    Kanthi udhara, kanthi ekspres utawa segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing minangka kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu bisnis integrasi industri lan perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya,Loro-lorone ukuran & warna bisa ditindakake minangka panyuwunan pelanggan, logo khusus lan jeneng individu, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing Format PDF utawa AI, utawa ngandhani panjaluk sing rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas.Fashion tansah wigati banget kanggo ngontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

    We are diajeni kanggo kurban conto.
    1), Yen kita duwe sampel ing saham, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe ing Simpenan, kita bakal nggawe kanggo sampeyan, banjur sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang, tho ragad sampel bakal mbayar maneh kanggo sampeyan ing pesenan mengko.

    5, Nalika aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo sampel: Umume sampel bakal njupuk 7-10 dina kanggo ngasilake sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo pesenan akeh: Sawise pesenan dikonfirmasi, bakal dikirim menyang pabrik lan bakal ngatur tanggal produksi miturut jumlah sampeyan.Sawise tanggal dikonfirmasi, kira-kira 30 dina kerja kanggo produksi.saben langkah kita bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C ing ngarsane, T / T utawa Western Union.

     7, Carane ngerti rega?

    Rega minangka masalah sing paling penting kanggo saben pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti rega,

    Sadurunge kutipan, sawetara informasi ing ngisor iki dibutuhake.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing tepat.