Wong Ndhuwur NO. 23 Dicetak Hoodie 2020 Tetep Hangat Musim Dingin Hoodies Pria Kaus Kasual Lengan Panjang Retro Pakaian

Katrangan singkat:


  • rega: US $ 5-US $ 10
  • MOQ: 100PCS
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Jinis Produk

    Tipe Produk:

    Bahan:

    Katun / Polimer / Spandeks

    Bobot:

    120-360gm

    Percetakan:

    Plain dicelup

    Kerah:

    O-neck utawa V-neck

    Ukuran:

    3XS-5XL, Ukuran apa wae bisa disesuaikan

    Werna:

    Werna warna adhedhasar panjaluk khusus

    Desain:

    Ora ana watesan desain utawa pola. Logo cetak, jeneng ing kaos. Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

    Rincian Produk

    1118

    1120

    1120

    1120

    1120

    Profil Perusahaan

    Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd, sing dununge ing Nanchang City Jiangxing, Provinsi China, didegake ing taun 2007.
    We are a pabrikan sandhangan sing profesional kanggo gawé kanggo olahraga, hoodies / sweatshirt, Kaos, Polo-shirt, Jaket wulu Polar & Celana Jogger & Piyama lan Olahraga wis trampil ing pabrik sandhangan kanthi kain ing kaos katun, bulu, perry terry , T / C, CVC, pique, velor, lan chiffon, satin, lace etc sing duwe akeh karyawan sewing trampil & istilah desain profesional & systerm QC sing ketat, bisa njamin bisa menehi rega sing kompetitif lan berkualitas.
    Yen sampeyan kasengsem ing barang apa wae, aja bebas hubungi kami, mula bakal nggawe kapal bisnis sing dawa karo sampeyan.

    Pengepakan & Pengiriman

    Pengepakan
    Kemasan normal yaiku 1 pc / polybag,
    pengepakan kustom kasedhiya.

    Ruangan kemasan
    Buruh kita lagi nggawa barang ing karton.

    Kiriman
    Liwat udhara, kanthi ekspres utawa liwat segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu industri lan integrasi perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya, Kalorone ukuran & warna bisa ditindakake kaya panjaluk pelanggan, logo kustom lan jeneng saben wong, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain sampeyan ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas. Fashion mesthi penting banget kanggo ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Kepiye cara njupuk conto?

    Kita diajeni kanggo menehi conto.
    1), Yen kita duwe conto ing stok, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe stok, kita bakal menehi sampeyan, mula sampeyan kudu mbayar biaya sampel lan muatan, dadi biaya sampel bakal mbayar maneh ing pesenan mengko.

    5, Kapan aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo conto: Umume sampel butuh 7-10 dina kanggo diproduksi sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo supaya akeh: Sawise dikonfirmasi supaya, bakal dikirim menyang pabrik lan dheweke bakal ngatur tanggal produksi diwiwiti miturut jumlah sampeyan. Sawise dikonfirmasi, udakara 30 dina kerja kanggo produksi. saben langkah bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C nalika katon, T / T utawa Western Union.

     7, Kepiye ngerti regane?

    Rega minangka masalah paling penting kanggo kabeh pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti regane,  

    Sadurunge Kutipan, dibutuhake sawetara informasi ing ngisor iki.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing pas.