Musim Gugur Musim Dingin Baru Pria Set Tracksuits Hangat Pria Pria Kaus Bulu Set Hoodies + Celana 2 Buah Laki-laki Hoodie Tracksuits

Katrangan singkat:

Tipe Produk: hood pullover
Bahan: Katun / Polyerster / Spandex
Bobot: 120-360gm
Nyithak: Plain dicelup
Gaya lengen klambi: Long
Ukuran: M-6XL (ukuran khusus, Asia, ukuran Eurpoe, ukuran USA kasedhiya)
Werna: Warna apa wae adhedhasar panjaluk khusus
Desain: Custom
Logo: Adat
Layanan: OEM, ODM, Customized
 
Sampel wektu 1) 5-7 dina yen sampeyan pengin ngatur gaya
2) 1-3 dina kanggo referensi gaya sing ana
Wektu produksi 20-25 dina kerja


  • rega: US $ 10-15
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Rekomendasi Produk

    1844

    Katrangan Produk

    Tipe Produk:

    Bahan:

    Katun / Polimer / Spandeks

    Bobot:

    120-360gm

    Percetakan:

    Plain dicelup

    Kerah:

    O-neck utawa V-neck

    Ukuran:

    3XS-5XL, Ukuran apa wae bisa disesuaikan

    Werna:

    Werna warna adhedhasar panjaluk khusus

    Desain:

    Ora ana watesan desain utawa pola. Logo cetak, jeneng ing kaos. 

    Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

    Profil Perusahaan

    Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd, sing dununge ing Nanchang City Jiangxing, Provinsi China, didegake ing taun 2007.
    We are a pabrikan sandhangan sing profesional kanggo gawé kanggo olahraga, hoodies / sweatshirt, Kaos, Polo-shirt, Jaket wulu Polar & Celana Jogger & Piyama lan Olahraga wis trampil ing pabrik sandhangan kanthi kain ing kaos katun, bulu, perry terry , T / C, CVC, pique, velor, lan chiffon, satin, lace etc sing duwe akeh karyawan sewing trampil & istilah desain profesional & systerm QC sing ketat, bisa njamin bisa menehi rega sing kompetitif lan berkualitas.
    Yen sampeyan kasengsem ing barang apa wae, aja bebas hubungi kami, mula bakal nggawe kapal bisnis sing dawa karo sampeyan.

    337
    336
    334
    335
    338
    2
    3
    4
    5

    Profil Perusahaan

    1 (1)
    1 (2)
    1 (3)
    1 (4)

    Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd sing didegaké ing taun 2007, dununge ing Provinsi Jiangxing City Nanchang, China. Jembar pabrik udakara 5.800 meter persegi, lan duwe luwih saka 200 teknisi lan tenaga kerja. Kanthi manajemen lan peralatan kelas siji, teknologi canggih, lan produk berkualitas tinggi, perusahaan menang persetujuan pelanggan ing saindenging jagad. Perusahaan kami profesional ngasilake garmen rajutan kanthi nyetak lan nyulam layanan. Produk kami kalebu Kaos, kaos polo, jaket bulu polar, jogging olahraga, lan kaos wol kanggo wong diwasa lan bocah. Kabeh produk didol ing saindenging jagad kanthi kualitas apik, desain menarik, rega kompetitif lan pangiriman cepet. Kita terus nambah kualitas produk lan layanan kanggo para pelanggan. Kita kanthi tulus nampani kanca-kanca saka omah lan luar negeri kanggo nggawe pembangunan bareng. 






  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu industri lan integrasi perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya, Kalorone ukuran & warna bisa ditindakake kaya panjaluk pelanggan, logo kustom lan jeneng saben wong, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain sampeyan ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas. Fashion mesthi penting banget kanggo ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Kepiye cara njupuk conto?

    Kita diajeni kanggo menehi conto.
    1), Yen kita duwe conto ing stok, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe stok, kita bakal menehi sampeyan, mula sampeyan kudu mbayar biaya sampel lan muatan, dadi biaya sampel bakal mbayar maneh ing pesenan mengko.

    5, Kapan aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo conto: Umume sampel butuh 7-10 dina kanggo diproduksi sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo supaya akeh: Sawise dikonfirmasi supaya, bakal dikirim menyang pabrik lan dheweke bakal ngatur tanggal produksi diwiwiti miturut jumlah sampeyan. Sawise dikonfirmasi, udakara 30 dina kerja kanggo produksi. saben langkah bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C nalika katon, T / T utawa Western Union.

     7, Kepiye ngerti regane?

    Rega minangka masalah paling penting kanggo kabeh pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti regane,  

    Sadurunge Kutipan, dibutuhake sawetara informasi ing ngisor iki.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing pas.