Kabar

  • Penyelenggara dikonfirmasi dina iki yen 2022 TCS Londo

    Panitia dikonfirmasi dina iki yen 2022 TCS London Marathon bakal dianakake dina Minggu 2 Oktober.Iki bakal dadi taun katelu berturut-turut yen London Marathon bakal dianakake ing wulan Oktober tinimbang tanggal April tradisional.(Acara 2021 bakal ditindakake ing dina Minggu 3 Oktober.)Hugh Brasher, Ev...
    Waca liyane
  • Sugeng rawuh ing pameran online perusahaan kita

    Hai Kanca-kanca!kita rawuh ing 131.Pameran online Canton Fair.Sugeng rawuh ing ruangan siaran langsung 江西凯顺服装进出口有限公司 (cantonfair.org.cn) Kita bakal nuduhake rincian produk profesional lan Fitur.Kaos fleece, hoodie, jogger, jaket bulu polar, kaos, polo shi...
    Waca liyane
  • Welcome Inquiry

    Kanca-kanca sing ditresnani, Sugeng siang lan mugi-mugi panjenengan sehat.Aku nulis kanggo ngandhani yen kita wis kerja maneh saka liburan CNY.paling welcome kanggo takon proyek anyar, matur nuwun kanca.
    Waca liyane
  • Babagan kabar preian CNY

    Pelanggan sing ditresnani, kita bakal miwiti liburan taun anyar Cina wiwit tanggal 30. Jan lan kantor mburi tanggal 8 Februari Nalika kita bakal mbales email sampeyan sajrone 48 jam sajrone liburan.Dadi, yen sampeyan ana ing pasar kanggo kaos bulu / hoodie, jaket baseball, jaket bulu polar, jogger, tracksuit, po...
    Waca liyane
  • Bahan kaya wol bisa ngelingi lan ngganti wujud

    Sapa wae sing wis tau lurus rambute ngerti, banyu iku mungsuh.Rambut sing dilurusake kanthi temen-temen kanthi panas bakal mumbul maneh dadi keriting nalika kena banyu.Kenging punapa?Amarga rambut duwe memori wangun.Sifat-sifat materi ngidini kanggo ngganti wujud kanggo nanggepi rangsangan tartamtu lan bali ...
    Waca liyane
  • Kita bakal rawuh ing 128 Canton adil online, wektu pameran punika 15th.Kanggo 24.

    2. Kita bakal rawuh ing 128 Canton adil online, wektu pameran punika 15th.Kanggo 24.Oktober Sugeng rawuh ing booth online kita.Situs web kita bakal dilaporake yen wis metu.Minangka supplier biasa ing canton fair, kita rawuh ing canton fair saka 114th, kaping pindho saben taun, tansah ing Mei lan Oktober ing Gu ...
    Waca liyane
  • Kamentrian Perindustrian lan Informasi Nasional China ngetokake data ekspor, wiwit Jan.

    1.Kamentrian Perindustrian lan Informasi Nasional China ngetokake data ekspor, saka Januari nganti Agustus ing 2020, perdagangan tekstil Cina sing diekspor yaiku $187,41 milyar Dolar AS, wutah taun-taun 5,62%.Ing wulan Agustus, jumlah ekspor yaiku $14.72 milyar dolar AS, mundhak 4...
    Waca liyane
  • Kita bakal rawuh ing pameran canton live on line ing Nov. ana kita bakal nuduhake produk anyar kita, pls mbayar manungsa waé ing kita!

    Kita bakal rawuh ing pameran canton live on line ing Nov. ana kita bakal nuduhake produk anyar kita, pls mbayar manungsa waé ing kita!
    Waca liyane