Warta Industri

  • Materi kaya wol bisa ngeling lan ngowahi bentuk

    Kaya dene sapa wae sing wis mbenerake rambut, ngerti banyu iku mungsuh. Rambute kanthi angel diluruskan kanthi panas bakal mumbul maneh nalika nutul banyu. Nopo nopo Amarga rambut duwe memori bentuk. Sifat-sifat materiale ngidini ngowahi bentuk kanggo nanggepi rangsangan tartamtu lan bali ...
    Waca liyane
  • Kita bakal melu pameran Canton kaping 128 kanthi online, wektu pameran tanggal 15. Nganti tanggal 24.

    2. Kita bakal melu pameran Canton kaping 128 kanthi online, wektu pameran tanggal 15. Nganti tanggal 24. Okt Sugeng Rawuh ngunjungi stan online. Situs web kita bakal dilaporake yen wis metu. Minangka pemasok biasa ing pameran kanton, kita melu pameran kanton wiwit tanggal 114, kaping pindho saben taun, mesthi ana ing wulan Mei lan Oktober ing ...
    Waca liyane