Warta Industri

  • Bahan kaya wol bisa ngelingi lan ngganti wujud

    Sapa wae sing wis tau lurus rambute ngerti, banyu iku mungsuh.Rambut sing dilurusake kanthi temen-temen kanthi panas bakal mumbul maneh dadi keriting nalika kena banyu.Kenging punapa?Amarga rambut duwe memori wangun.Sifat-sifat materi ngidini kanggo ngganti wujud kanggo nanggepi rangsangan tartamtu lan bali ...
    Waca liyane
  • Kita bakal rawuh ing 128 Canton adil online, wektu pameran punika 15th.Kanggo 24.

    2. Kita bakal rawuh ing 128 Canton adil online, wektu pameran punika 15th.Kanggo 24.Oktober Sugeng rawuh ing booth online kita.Situs web kita bakal dilaporake yen wis metu.Minangka supplier biasa ing canton fair, kita rawuh ing canton fair saka 114th, kaping pindho saben taun, tansah ing Mei lan Oktober ing Gu ...
    Waca liyane