polo

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan

Teknik: Dataran Dicelup
Papan Asal: Jiangxi, China
Jeneng: KM
Nomer Model: Kaos KM-TT -073
Fitur: Anti-pil, Anti-Susut, Anti-kisut, Bernapas, Dikompres, Berkelanjutan, Ukuran Plus
Kerah: Turtleneck
Bobot kain: 180 gram
Jumlah sing kasedhiya: 1000
Bahan: Poliester / Katun
Gaya Lengan: Lengan cekak
Desain: Kanthi Pola
Tipe Pola: Padhet
Gaya: Kasual, Mode
Jinis kain: Jersey
7 dina conto pesanan supaya timbal: Dhukungan
Tipe Produk: Kaos
Jinis Pasokan: Layanan OEM
Jenis Kelamin: Wong lanang
Kelompok Umur: Wong diwasa
Jeneng produk: klambi polo
Ukuran: S-5XL
Werna: Logo khusus
Cara nyithak: nyithak
Sample wektu: 6-10 dina

Kemasan & Pengiriman

Unit Adol: Barang siji

Ukuran paket siji: 10X20X5 cm

Bobot reged tunggal: 0,350 kg

Tipe Paket: Tas 1PC / PP, 50 PC / CTN

Wektu Utama:

Jumlah (Unit) 1 - 50 51 - 100 > 100
Est. Wektu (dina) 12 20 Kanggo dirembug

Katrangan Produk

Tipe Produk: Kaos polo
Bahan: Katun / Polimer / Spandeks
Bobot: 120-360gm
Percetakan: Plain dicelup
Kerah: Polo
Ukuran:  S-5XL, Ukuran apa wae bisa disesuaikan
Werna: Werna warna adhedhasar panjaluk khusus
Desain: Ora ana watesan desain utawa pola. Logo cetak, jeneng ing kaos.
Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

1 (1)

Pengepakan & Pengiriman

Pengepakan
Kemasan normal yaiku 1 pc / polybag,

pengepakan kustom kasedhiya.

Pangiriman 
Liwat udhara, kanthi ekspres utawa liwat segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.

Keuntungan Kita

Pabrik kita
Pabrik langsung nawakake rega sing luwih kompetitif.

Jaminan kualitas
Proses produksi sampurna lan ketat kanggo mesthekake kualitas dhuwur lan On time delivery.

Layanan repsonse lan profesi cepet
Pitakon apa wae bakal diwales sajrone 12 jam.
1, Luwih saka 10 taun pengalaman nganggo sandhangan sing disesuaikan, bisa njamin yen sampeyan menehi klambi kanthi rega sing kompetitif.
2, Kain / ukuran / plus ukuran lan desain sing disesuaikan.
3, Ing pangiriman wektu.
4, inspeksi QC 100% Sadurunge dikirim
5, Layanan profesional sadurunge lan sawise didol.
6, Sampel gratis sawise 3 pesenan pertama sampeyan.
7, Dhukungan bisnis jangka panjang sing kuat kanggo ukuran, kain, warna, bahan, lan conto sandhangan.
8, 5 taun Pemasok Emas ing Alibaba.

Pameran

Pameran Kanton
Kita melu ing Canton Fair of Guangzhou minangka pemasok ing November 2017.

Profil Perusahaan

Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd, sing dununge ing Kutha Nanchang Jiangxing Provinsi China, didegake ing taun 2007.

Kita minangka produsen klambi sing profesional diprodhuksi kanggo olahraga, hoodies/ Kaos, Kaos, Kaos Polo, Jaket Jaket Polos & Celana Jogger & Piyama lan Olahraga olahraga trampil ngasilake garmen kanthi kain ing kaos katun, bulu, terry Perancis, T / C, CVC, pique, velor, lan chiffon, satin, lace dll sing duwe akeh buruh sewing trampil & istilah desain profesional & QC ketat systerm, bisa njamin nawakake rega sing kompetitif lan berkualitas.
Yen sampeyan kasengsem ing barang apa wae, aja bebas hubungi kami, mula bakal nggawe kapal bisnis sing dawa karo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu industri lan integrasi perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya, Kalorone ukuran & warna bisa ditindakake kaya panjaluk pelanggan, logo kustom lan jeneng saben wong, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain sampeyan ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas. Fashion mesthi penting banget kanggo ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Kepiye cara njupuk conto?

    Kita diajeni kanggo menehi conto.
    1), Yen kita duwe conto ing stok, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe stok, kita bakal menehi sampeyan, mula sampeyan kudu mbayar biaya sampel lan muatan, dadi biaya sampel bakal mbayar maneh ing pesenan mengko.

    5, Kapan aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo conto: Umume sampel butuh 7-10 dina kanggo diproduksi sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo supaya akeh: Sawise dikonfirmasi supaya, bakal dikirim menyang pabrik lan dheweke bakal ngatur tanggal produksi diwiwiti miturut jumlah sampeyan. Sawise dikonfirmasi, udakara 30 dina kerja kanggo produksi. saben langkah bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C nalika katon, T / T utawa Western Union.

     7, Kepiye ngerti regane?

    Rega minangka masalah paling penting kanggo kabeh pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti regane,  

    Sadurunge Kutipan, dibutuhake sawetara informasi ing ngisor iki.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing pas.