. Kaos Polo Golf China, Kaos Polo Pria, Kaos Polo 100 Katun ,Kaos Polo Golf Wanita Dry Fit, Kaos Polo 100% Katun ,Kaos Polo Katun, Kaos Polo Produsen lan Supplier |Kaishun

Kaos Polo Golf, Kaos Polo Pria, Kaos Polo 100 Katun, Kaos Polo Golf Wanita Dry Fit, Kaos Polo 100% Katun, Kaos Polo Katun, Kaos Polo

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag produk

Ringkesan

Teknik:Dicelup polos
Panggonan Asal:Jiangxi, China
Jeneng merek: KM
Nomer Model:KM-TT-kaos -073
Fitur:Anti-pilling, Anti-nyusut, Anti-wrinkle, Breathable, Compressed, Sustainable, Plus Ukuran
kerah:Turtleneck
Bobot kain:180 gram
Jumlah kasedhiya:1000
Bahan:Poliester/Katun
Gaya Lengan:Lengan pendek
Desain:Kanthi Pola
Tipe Pola:Padat
Gaya:Kasual, Fashion
Tipe kain:Jersey
7 dina sampel urutan lead time:Nyokong
Tipe produk:Kaos
Tipe Penyetor:layanan OEM
jinis kelamin:wong lanang
Kelompok Umur:diwasa
jeneng produk:kaos Polo
ukuran:S-5XL
warna:Logo sing disesuaikan
Metode Printing:nyetak
wektu sampel:6-10 dina

Packaging & Pangiriman

Unit Penjualan:Item tunggal

Ukuran paket tunggal:Ukuran 10X20X5 cm

Bobot reged tunggal:0,350 kg

Tipe Paket:1 PC/tas PP, 50 PC/CTN

Lead Time:

Jumlah (Satuan) 1 - 50 51 - 100 > 100
Est.Wektu (dina) 12 20 Kanggo rembugan

Deskripsi Produk

Tipe produk: kaos Polo
Bahan: Katun/Polyerster/Spandex
Bobot: 120-360 g
Printing: Diwarnai polos
kerah: Polo
ukuran: S-5XL, ukuran apa wae bisa disesuaikan
warna: Werna apa wae adhedhasar panyuwunan khusus
Desain: Ora ana watesan desain utawa pola.Cetak logo, jeneng ing kaos.
Cukup ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa ngandhani panjaluk sampeyan kanthi rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

1 (1)

Packing & Pangiriman

Packing
packing normal 1 pc/polybag,

packing adat kasedhiya.

Pangiriman
Kanthi udhara, kanthi ekspres utawa segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.

Kaluwihan Kita

Pabrik kita
Pabrik langsung nawakake rega sing luwih kompetitif.

Jaminan kualitas
Proses produksi sing sampurna lan ketat kanggo njamin kualitas lan pangiriman wektu.

Respon cepet lan layanan profesional
Sembarang pitakon bakal dijawab sajrone 12 jam.
1, Luwih saka 10 taun pengalaman ing sandhangan selaras, bisa njamin kanggo kurban sandhangan kualitas dhuwur karo rega competitive.
2, Kain / ukuran / ukuran plus lan desain sing disesuaikan.
3, Ing wektu pangiriman.
4, 100% inspeksi QC Sadurunge pangiriman
5, layanan profesional sadurunge lan sawise Advertisement.
6, Sampel gratis sawise 3 pesenan pisanan.
7, Dhukungan bisnis jangka panjang sing kuat kanggo ukuran, kain, warna, bahan, lan conto sandhangan.
8, 5 taun Supplier Emas ing Alibaba.

Pameran

Canton Fair
Kita rawuh ing Canton Fair Guangzhou minangka supplier ing November 2017.

Profil Perusahaan

Jiangxi KaishunGarments co.,ltd, sing dumunung ing Kutha NanchangJiangxingProvinsi China, diadegaké ing 2007.

Kita minangka produsen busana sing profesional ngasilake kanggo olahraga,hoodie/sweatshirt, T-shirt, Polo-shirt, Jaket bulu kutub & Celana Jogger & Piyama lan Sandhangan Olahraga trampil ing manufaktur garmen kanthi kain ing jersey katun,rasane, French Terry, T/C, CVC, pique, velor, lan chiffon, satin, lace etc sing akeh banget trampil buruh jahitan & istilah desain profesional & QC ketatsysterm, bisa njamin kanggo kurban kualitas dhuwur lan rega competitive.
Yen sampeyan kasengsem ing sembarang item kita, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita keenly kanggo netepake kapal bisnis dawa karo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing minangka kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu bisnis integrasi industri lan perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya,Loro-lorone ukuran & warna bisa ditindakake minangka panyuwunan pelanggan, logo khusus lan jeneng individu, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing Format PDF utawa AI, utawa ngandhani panjaluk sing rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas.Fashion tansah wigati banget kanggo ngontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

    We are diajeni kanggo kurban conto.
    1), Yen kita duwe sampel ing saham, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe ing Simpenan, kita bakal nggawe kanggo sampeyan, banjur sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang, tho ragad sampel bakal mbayar maneh kanggo sampeyan ing pesenan mengko.

    5, Nalika aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo sampel: Umume sampel bakal njupuk 7-10 dina kanggo ngasilake sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo pesenan akeh: Sawise pesenan dikonfirmasi, bakal dikirim menyang pabrik lan bakal ngatur tanggal produksi miturut jumlah sampeyan.Sawise tanggal dikonfirmasi, kira-kira 30 dina kerja kanggo produksi.saben langkah kita bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C ing ngarsane, T / T utawa Western Union.

     7, Carane ngerti rega?

    Rega minangka masalah sing paling penting kanggo saben pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti rega,

    Sadurunge kutipan, sawetara informasi ing ngisor iki dibutuhake.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing tepat.