. China T-shirts Produsen lan Supplier |Kaishun

kaos

Katrangan singkat:


  • rega:US$1.8-US$8
  • MOQ:100 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Ringkesan

    Teknik:Dicithak
    Metode Printing:Sablon sutra
    Panggonan Asal:Jiangxi, China
    Jeneng merek: KM
    Nomer Model:KM-T-polo-14
    Fitur:Breathable, Sustainable, Ukuran Plus
    kerah:O-neck
    Bobot kain:180 gram
    Jumlah kasedhiya:1000
    Bahan:Poliester/Katun
    Gaya Lengan:Lengan pendek
    Desain:Kanthi Pola
    Tipe Pola:Print
    Gaya:Kasual
    Tipe kain:Jersey
    7 dina sampel urutan lead time:Nyokong
    Ukuran sing kasedhiya:Gratis
    jeneng produk:Kaos
    Komposisi kain:poliester
    Gaya kain:jersey tunggal
    Logo:nyetak
    werna:kasedhiya
    GSM:160g
    lengan:lengen cendhak
    ukuran:M/L/XL/XXL

    Packaging & Pangiriman

    Unit Penjualan:Item tunggal
    Ukuran paket tunggal:Ukuran 10 X 10 X 5 cm
    Bobot reged tunggal:0.300 kg
    Tipe Paket:1 pc/pp tas, 50 pcs/ctn.Desain sampeyan olèh.
    Lead Time:

    Jumlah (Satuan) 1 - 100 101 - 1000 > 1000
    Est.Wektu (dina) 15 30 Kanggo rembugan

    Deskripsi Produk

    Kaos Polo Pria Lengan Pendek Slim Fit Kaos Polos Ukuran Besar

    Tipe produk: kaos Polo
    Bahan: Katun/Polyerster/Spandex
    Bobot: 120-360 g
    Printing: Diwarnai polos
    kerah: Polo
    ukuran: S-5XL, ukuran apa wae bisa disesuaikan
    warna: Werna apa wae adhedhasar panyuwunan khusus
    Desain: Ora ana watesan desain utawa pola.Cetak logo, jeneng ing kaos.
    Cukup ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa ngandhani panjaluk sampeyan kanthi rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    1

    Packing & Pangiriman

    Packing

    packing normal 1 pc/polybag,

    packing adat kasedhiya.

    Pangiriman

    Kanthi udhara, kanthi ekspres utawa segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.

    1, Luwih saka 10 taun pengalaman ing sandhangan selaras, bisa njamin kanggo kurban sandhangan kualitas dhuwur karo rega competitive.

    2, Kain / ukuran / ukuran plus lan desain sing disesuaikan.

    3, Ing wektu pangiriman.

    4, 100% inspeksi QC Sadurunge pangiriman

    5, layanan profesional sadurunge lan sawise Advertisement.

    6, Sampel gratis sawise 3 pesenan pisanan.

    7, Dhukungan bisnis jangka panjang sing kuat kanggo ukuran, kain, warna, bahan, lan conto sandhangan.

    8, 5 taun Supplier Emas ing Alibaba.

    Kaluwihan Kita

    Pabrik kita

    Pabrik langsung nawakake rega sing luwih kompetitif.

    Jaminan kualitas

    Proses produksi sing sampurna lan ketat kanggo njamin kualitas lan pangiriman wektu.

    Respon cepet lan layanan profesional

    Sembarang pitakon bakal dijawab sajrone 12 jam.

    Pameran

    Canton Fair
    Kita rawuh ing Canton Fair Guangzhou minangka supplier ing November 2017.

    Profil Perusahaan

    Jiangxi Kaishun Garments co., ltd, sing dumunung ing Provinsi Jiangxing City Nanchang, China, diadegake ing 2007.

    Kami adalah produsen pakaian yang profesional untuk memproduksi baju olahraga, hoodies/sweatshirt, T-shirt, Polo-shirt, Jaket bulu kutub & Celana Jogger & Piyama dan Pakaian Olahraga trampil dalam pembuatan garmen dengan kain katun jersey, feleece, french terry. , T / C, CVC, pique, velor, lan chiffon, satin, lace etc sing duwe akeh buruh jahit Highly trampil & istilah desain profesional & systerm QC ketat, bisa njamin kanggo kurban kualitas dhuwur lan rega competitive.
    Yen sampeyan kasengsem ing sembarang item kita, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita keenly kanggo netepake kapal bisnis dawa karo sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing minangka kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu bisnis integrasi industri lan perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya,Loro-lorone ukuran & warna bisa ditindakake minangka panyuwunan pelanggan, logo khusus lan jeneng individu, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing Format PDF utawa AI, utawa ngandhani panjaluk sing rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas.Fashion tansah wigati banget kanggo ngontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

    We are diajeni kanggo kurban conto.
    1), Yen kita duwe sampel ing saham, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe ing Simpenan, kita bakal nggawe kanggo sampeyan, banjur sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang, tho ragad sampel bakal mbayar maneh kanggo sampeyan ing pesenan mengko.

    5, Nalika aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo sampel: Umume sampel bakal njupuk 7-10 dina kanggo ngasilake sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo pesenan akeh: Sawise pesenan dikonfirmasi, bakal dikirim menyang pabrik lan bakal ngatur tanggal produksi miturut jumlah sampeyan.Sawise tanggal dikonfirmasi, kira-kira 30 dina kerja kanggo produksi.saben langkah kita bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C ing ngarsane, T / T utawa Western Union.

     7, Carane ngerti rega?

    Rega minangka masalah sing paling penting kanggo saben pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti rega,

    Sadurunge kutipan, sawetara informasi ing ngisor iki dibutuhake.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing tepat.