Kaos

Katrangan singkat:


  • rega: US $ 1,8-US $ 8
  • MOQ: 100 pcs
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Ringkesan

    Teknik: Dicetak
    Cara Nyithak: Pencetakan layar sutra
    Papan Asal: Jiangxi, China
    Jeneng: KM
    Nomer Model: KM-T-polo-14
    Fitur: Ukuran Bernapas, Lanjutan, Plus
    Kerah: O-Gulu
    Bobot kain: 180 gram
    Jumlah sing kasedhiya: 1000
    Bahan: Poliester / Katun
    Gaya Lengan: Lengan cekak
    Desain: Kanthi Pola
    Tipe Pola: Print
    Gaya: Sembrono
    Jinis kain: Jersey
    7 dina conto pesanan supaya timbal: Dhukungan
    Ukuran sing kasedhiya: Gratis
    Jeneng produk: Kaos
    Komposisi kain: poliester
    Gaya kain: klambi tunggal
    Logo: nyithak
    warna: kasedhiya
    GSM: 160g
    lengen klambi: lengen cekak
    ukuran: M / L / XL / XXL

    Kemasan & Pengiriman

    Unit Adol: Barang siji
    Ukuran paket siji:  10X10X5 cm
    Bobot reged tunggal: 0,300 kg
    Tipe Paket:1 pc / pp tas, 50 pcs / ctn. Desain sampeyan olèh.
    Wektu Utama:

    Jumlah (Unit) 1 - 100 101 - 1000 > 1000
    Est. Wektu (dina) 15 30 Kanggo dirembug

    Katrangan Produk

    Kaos Polo Pria Lengan Pendek Slim Fit Kaos Polo Katun Solid Ukuran Plus

    Tipe Produk: Kaos polo
    Bahan: Katun / Polimer / Spandeks
    Bobot: 120-360gm
    Percetakan: Plain dicelup
    Kerah: Polo
    Ukuran:  S-5XL, Ukuran apa wae bisa disesuaikan
    Werna: Werna warna adhedhasar panjaluk khusus
    Desain: Ora ana watesan desain utawa pola. Logo cetak, jeneng ing kaos.
    Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

    1

    Pengepakan & Pengiriman

    Pengepakan

    Kemasan normal yaiku 1 pc / polybag,

    pengepakan kustom kasedhiya.

    Pangiriman 

    Liwat udhara, kanthi ekspres utawa liwat segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.

    1, Luwih saka 10 taun pengalaman nganggo sandhangan sing disesuaikan, bisa njamin yen sampeyan menehi klambi kanthi rega sing kompetitif.

    2, Kain / ukuran / plus ukuran lan desain sing disesuaikan.

    3, Ing pangiriman wektu.

    4, inspeksi QC 100% Sadurunge dikirim

    5, Layanan profesional sadurunge lan sawise didol.

    6, Sampel gratis sawise 3 pesenan pertama sampeyan.

    7, Dhukungan bisnis jangka panjang sing kuat kanggo ukuran, kain, warna, bahan, lan conto sandhangan.

    8, 5 taun Pemasok Emas ing Alibaba.

    Keuntungan Kita

    Pabrik kita

    Pabrik langsung nawakake rega sing luwih kompetitif.

    Jaminan kualitas

    Proses produksi sampurna lan ketat kanggo mesthekake kualitas dhuwur lan On time delivery.

    Layanan repsonse lan profesi cepet

    Pitakon apa wae bakal diwales sajrone 12 jam.

    Pameran

    Pameran Kanton
    Kita melu ing Canton Fair of Guangzhou minangka pemasok ing November 2017.

    Profil Perusahaan

    Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd, sing dununge ing Nanchang City Jiangxing Provinsi China, didegake ing taun 2007.

    We are a pabrikan sandhangan sing profesional kanggo gawé kanggo olahraga, hoodies / sweatshirt, Kaos, Polo-shirt, Jaket wulu Polar & Celana Jogger & Piyama lan Olahraga wis ahli ing Pabrik sandhangan kanthi kain ing kaos katun, bulu, perry terry , T / C, CVC, pique, velor, lan chiffon, satin, lace etc sing duwe akeh karyawan sewing trampil & istilah desain profesional & systerm QC ketat, bisa menehi rega sing kompetitif lan apik.
    Yen sampeyan kasengsem ing barang apa wae, aja bebas hubungi kami, mula bakal nggawe kapal bisnis sing dawa karo sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu industri lan integrasi perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya, Kalorone ukuran & warna bisa ditindakake kaya panjaluk pelanggan, logo kustom lan jeneng saben wong, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain sampeyan ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas. Fashion mesthi penting banget kanggo ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Kepiye cara njupuk conto?

    Kita diajeni kanggo menehi conto.
    1), Yen kita duwe conto ing stok, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe stok, kita bakal menehi sampeyan, mula sampeyan kudu mbayar biaya sampel lan muatan, dadi biaya sampel bakal mbayar maneh ing pesenan mengko.

    5, Kapan aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo conto: Umume sampel butuh 7-10 dina kanggo diproduksi sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo supaya akeh: Sawise dikonfirmasi supaya, bakal dikirim menyang pabrik lan dheweke bakal ngatur tanggal produksi diwiwiti miturut jumlah sampeyan. Sawise dikonfirmasi, udakara 30 dina kerja kanggo produksi. saben langkah bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C nalika katon, T / T utawa Western Union.

     7, Kepiye ngerti regane?

    Rega minangka masalah paling penting kanggo kabeh pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti regane,  

    Sadurunge Kutipan, dibutuhake sawetara informasi ing ngisor iki.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing pas.