. China Tie dye Hoodie Wanita Drawstring Oversized Hoodies Wanita Musim Gugur Lengan Panjang Sweatshirts Kasual Pullover Hoddies Produsen lan Supplier |Kaishun

Tie dye Hoodie Wanita Serut Kebesaran Hoodies Wanita Musim Gugur Lengan Panjang Kaus Kasual Pullover Hoddies

Katrangan singkat:


  • 1-100 pcs:USD 21
  • 101-300 pcs:USD19.8
  • 301-999PCS:USD18.7
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Hoodie Tie Dye KabHoodie Wanita Serut OversizedKaos Wanita Lengan Panjang Musim GugurCasual Pullover Hoddies

    Bahan: Katun/Polyerster/Spandex

    Bobot: 120-360 g

    Printing: Plained dicelup

    Kerah: O-neck utawa V-neck

    Ukuran: 3XS-5XL, Ukuran apa wae bisa disesuaikan

    Werna: Werna apa wae adhedhasar panyuwunan khusus

    Desain: Ora ana watesan desain utawa pola.Cetak logo, jeneng ing kaos.

    Cukup ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa ngandhani panjaluk sampeyan kanthi rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

     

    Kaluwihan Kita

     

    10 taun pengalaman

    We Specialized ing lapangan iki luwih saka 10 taun.

     

    Jaminan kualitas

    We duwe pabrik kita dhewe kanggo mesthekake rega competitive, kualitas dhuwur lan wektu pangiriman cepet.

     

    Respon cepet lan layanan anget

    Sembarang pitakon bakal dijawab sajrone 12 jam.

    1. We are Produsèn sandhangan sing duwe akeh Highly trampil buruh jahitan & istilah desain profesional & ketat QC systerm, .bisa njamin kanggo kurban sandhangan kualitas dhuwur karo rega competitive.

     

    2. Nampa kain adat / ukuran / plus ukuran lan desain.

     

    3. Ing wektu pangiriman.

     

    4. We are Alibaba Ditaksir 5 taun Supplier Emas.

     

    5. 100% inspeksi QC Sadurunge pangiriman

    FAQ

    1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

     

    Kita minangka perusahaan sing minangka kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu bisnis integrasi industri lan perdagangan.

    2. Apa sampeyan nampa desain lan kain customer?

     

    Ya,Loro-lorone ukuran & warna bisa ditindakake minangka panyuwunan pelanggan, logo khusus lan jeneng individu, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing Format PDF utawa AI, utawa ngandhani panjaluk sing rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

     

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

     

    Kualitas minangka prioritas.Fashion tansah wigati banget kanggo ngontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

     

    4. Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

     

    We are diajeni kanggo kurban conto.

    1), Yen kita duwe sampel ing saham, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.

    2), yen kita ora duwe ing Simpenan, kita bakal nggawe kanggo sampeyan, banjur sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang, tho ragad sampel bakal mbayar maneh kanggo sampeyan ing pesenan mengko.

     

    5. Nalika aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo sampel: Umume sampel bakal njupuk 7-10 dina kanggo ngasilake sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo pesenan akeh: Sawise pesenan dikonfirmasi, bakal dikirim menyang pabrik lan bakal ngatur tanggal produksi miturut jumlah sampeyan.Sawise tanggal dikonfirmasi, kira-kira 30 dina kerja kanggo produksi.saben langkah kita bakal nuduhake gambar lan proses produk.

     

     

    6. Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

     

    Kita nampa L / C ing ngarsane, T / T utawa Western Union.

     

    Carane supaya

     

    Packing & Pangiriman

     

    Packing

    packing normal 1 pc/polybag,

    packing adat kasedhiya.

     

    Ruang packing

    Buruh kita ngemas barang ing karton.

     

    Pengiriman

    Kanthi udhara, kanthi ekspres utawa segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.

     

    permen

    JIANGXI KAISHUN GARMENTSIMP&EXP.CO.LTD

    ADD: Desa Hufang, taman industri luo jig, disktik qingshanhu, kutha nanchang, proceince jiangxi, cina.

    email:sales7@kaimei-garments.com

    Telpon: + 86-791-88371162

    MOB:+86 15907086568(kasedhiya ing whatapp)

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing minangka kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu bisnis integrasi industri lan perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya,Loro-lorone ukuran & warna bisa ditindakake minangka panyuwunan pelanggan, logo khusus lan jeneng individu, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing Format PDF utawa AI, utawa ngandhani panjaluk sing rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas.Fashion tansah wigati banget kanggo ngontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

    We are diajeni kanggo kurban conto.
    1), Yen kita duwe sampel ing saham, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe ing Simpenan, kita bakal nggawe kanggo sampeyan, banjur sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang, tho ragad sampel bakal mbayar maneh kanggo sampeyan ing pesenan mengko.

    5, Nalika aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo sampel: Umume sampel bakal njupuk 7-10 dina kanggo ngasilake sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo pesenan akeh: Sawise pesenan dikonfirmasi, bakal dikirim menyang pabrik lan bakal ngatur tanggal produksi miturut jumlah sampeyan.Sawise tanggal dikonfirmasi, kira-kira 30 dina kerja kanggo produksi.saben langkah kita bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C ing ngarsane, T / T utawa Western Union.

     7, Carane ngerti rega?

    Rega minangka masalah sing paling penting kanggo saben pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti rega,

    Sadurunge kutipan, sawetara informasi ing ngisor iki dibutuhake.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing tepat.