Wanita Longgar Hoodies Pullover Kaos Lengan Panjang Atasan Kaus Musim Dingin

Katrangan singkat:


  • 1-100 pcs: USD 21
  • 101-300 pcs: USD19,8
  • 301-999PCS: USD18,7
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag Produk

    Wanita Longgar Hoodies Pullover Kaos Lengan Panjang Atasan Kaus Musim Dingin

    Bahan: Katun / Polyerster / Spandex

    Bobot: 120-360gm

    Nyithak: Plain dicelup

    Kerah: Gulu utawa gulu V

    Ukuran: 3XS-5XL, Ukuran apa wae bisa disesuaikan

    Werna: Warna apa wae adhedhasar panjaluk khusus

    Desain: Ora ana desain utawa watesan pola. Logo cetak, jeneng ing kaos.

    Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

     

    Keuntungan Kita

     

    10 taun pengalaman

    Kita Spesialis ing bidang iki luwih saka 10 taun.

     

    Jaminan Kualitas

    Kita duwe pabrik dhewe kanggo njamin rega kompetitif, kualitas dhuwur lan wektu pangiriman cepet.

     

    Reponse cepet lan layanan sing anget

    Pitakon apa wae bakal diwales sajrone 12 jam.

    1. We are a pabrikan sandhangan sing duwe akeh buruh sewing trampil & istilah desain profesional & systerm QC ketat, .bisa njamin nawakake klambi kanthi rega sing kompetitif.

     

    2. Nampa ukuran khusus kain / ukuran / plus lan desain.

     

    3. Ing pangiriman wektu.

     

    4. Kita Panyedhiya Alibaba Emas 5 taun.

     

    5. 100% inspeksi QC Sadurunge dikirim

    FAQ

    1. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

     

    Kita minangka perusahaan sing kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu industri lan integrasi perdagangan.

    2. Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

     

    Ya, Kalorone ukuran & warna bisa ditindakake kaya panjaluk pelanggan, logo kustom lan jeneng saben wong, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain sampeyan ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

     

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

     

    Kualitas minangka prioritas. Fashion mesthi penting banget kanggo ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

     

    4. Kepiye cara njupuk conto?

     

    Kita diajeni kanggo menehi conto.

    1), Yen kita duwe conto ing stok, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.

    2), yen kita ora duwe stok, kita bakal menehi sampeyan, mula sampeyan kudu mbayar biaya sampel lan muatan, dadi biaya sampel bakal mbayar maneh ing pesenan mengko.

     

    5. Kapan aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo conto: Umume sampel butuh 7-10 dina kanggo diproduksi sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo supaya akeh: Sawise dikonfirmasi supaya, bakal dikirim menyang pabrik lan dheweke bakal ngatur tanggal produksi diwiwiti miturut jumlah sampeyan. Sawise dikonfirmasi, udakara 30 dina kerja kanggo produksi. saben langkah bakal nuduhake gambar lan proses produk.

     

     

    6. Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

     

    Kita nampa L / C nalika katon, T / T utawa Western Union.

     

    Carane pesen

     

    Pengepakan & Pengiriman

     

    Pengepakan

    Kemasan normal yaiku 1 pc / polybag,

    pengepakan kustom kasedhiya.

     

    Ruangan kemasan

    Buruh kita lagi nggawa barang ing karton.

     

    Kiriman

    Liwat udhara, kanthi ekspres utawa liwat segara, adhedhasar panjaluk pelanggan.

     

    permen

    JIANGXI KAISHUN GARMENTSIMP & EXP.CO.LTD

    TAMBAH: Desa Hufang, taman industri luo jig, cakram qingshanhu, kutha nanchang, jiangxi proceince, china.

    email: sales7@kaimei-garments.com

    TEL: + 86-791-88371162

    MOB+86 15907086568 (kasedhiya ing whatapp)

     










  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu industri lan integrasi perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya, Kalorone ukuran & warna bisa ditindakake kaya panjaluk pelanggan, logo kustom lan jeneng saben wong, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain sampeyan ing PDF utawa Format AI, utawa critakake panjaluk rinci. Desainer profesional kita bakal menehi solusi paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas. Fashion mesthi penting banget kanggo ngontrol kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan. Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Kepiye cara njupuk conto?

    Kita diajeni kanggo menehi conto.
    1), Yen kita duwe conto ing stok, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe stok, kita bakal menehi sampeyan, mula sampeyan kudu mbayar biaya sampel lan muatan, dadi biaya sampel bakal mbayar maneh ing pesenan mengko.

    5, Kapan aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo conto: Umume sampel butuh 7-10 dina kanggo diproduksi sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo supaya akeh: Sawise dikonfirmasi supaya, bakal dikirim menyang pabrik lan dheweke bakal ngatur tanggal produksi diwiwiti miturut jumlah sampeyan. Sawise dikonfirmasi, udakara 30 dina kerja kanggo produksi. saben langkah bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C nalika katon, T / T utawa Western Union.

     7, Kepiye ngerti regane?

    Rega minangka masalah paling penting kanggo kabeh pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti regane,  

    Sadurunge Kutipan, dibutuhake sawetara informasi ing ngisor iki.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing pas.