. China Women Tracksuit Pullover Hoodie Crop Top lan Celana Pendek Busana Set Two Piece Set Female Summer Outfits Short Tracksuits Produsen lan Supplier |Kaishun

Wanita Pakaian Latihan Yg Hangat Pullover Hoodie Crop Top dan Celana Pendek Set Pakaian Dua Potong Set Wanita Musim Panas Pakaian Pendek Baju Olahraga

Katrangan singkat:

Tipe produk: hoodie pullover
Bahan: Katun/Polyerster/Spandex
Bobot: 120-360 g
Printing: Plained dicelup
Gaya Lengan: Panjang
Ukuran: M-6XL (custom, ukuran Asia, ukuran Eropa, ukuran USA kasedhiya)
Werna: Werna apa wae adhedhasar panyuwunan khusus
Desain: Custom
Logo: Custom
Layanan: OEM, ODM, Disesuaikan
 
Sampel wektu 1) 5-7 dina yen sampeyan pengin ngatur gaya sampeyan
2) 1-3 dina kanggo gaya ana kanggo referensi
Wektu produksi 20-25 dina kerja


  • rega:US$5-10
  • Detail Produk

    FAQ

    Tag produk

    Rekomendasi Produk

    423

    Deskripsi Produk

    Tipe produk:

    Bahan:

    Katun/Polyerster/Spandex

    Bobot:

    120-360 g

    Printing:

    Diwarnai polos

    kerah:

    O-neck utawa V-neck

    ukuran:

    3XS-5XL, Ukuran apa wae bisa disesuaikan

    warna:

    Werna apa wae adhedhasar panyuwunan khusus

    Desain:

    Ora ana watesan desain utawa pola.Cetak logo, jeneng ing kaos.

    Cukup ngirim Logo utawa Desain ing PDF utawa Format AI, utawa ngandhani panjaluk sampeyan kanthi rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    Profil Perusahaan

    Jiangxi Kaishun Garments co., ltd,sing dumunung ing Kutha Nanchang Provinsi Jiangxing China, diadegaké ing 2007.
    Kami adalah produsen pakaian yang profesional untuk memproduksi baju olahraga, hoodies/sweatshirt, T-shirt, Polo-shirt, Jaket bulu Polar & Celana Jogger & Piyama dan Pakaian Olahraga trampil dalam pembuatan garmen dengan kain katun jersey, feleece, french terry. , T / C, CVC, pique, velor, lan chiffon, satin, lace etc sing duwe akeh buruh jahit Highly trampil & istilah desain profesional & systerm QC ketat, bisa njamin kanggo kurban kualitas dhuwur lan rega competitive.
    Yen sampeyan kasengsem ing sembarang item kita, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita keenly kanggo netepake kapal bisnis dawa karo sampeyan.

    450
    451
    12102884884_501805385
    2
    3
    4
    5

    Profil Perusahaan

    1 (1)
    1 (2)
    1 (3)
    1 (4)

    Jiangxi Kaishun Garments co., Ltd kang diadegaké ing 2007, dumunung ing Nanchang City Jiangxing Province of China.Our pabrik kalebu area watara 5,800 meter persegi, lan wis luwih saka 200 teknisi lan buruh. Kanthi manajemen kelas kapisan lan peralatan, teknologi canggih, lan produk kualitas paling dhuwur, perusahaan kita menang persetujuan pelanggan ing saindhenging donya.Perusahaan kita profesional ing ngasilake rajutan rajutan kanthi layanan percetakan lan nyulam.Produk kita kalebu kaos oblong, kaos polo, jaket bulu polar, set olahraga jogging, lan sweatshirt bulu kanggo wong diwasa lan bocah.Kabeh produk kita adol kanthi apik ing saindenging jagad kanthi kualitas dhuwur, desain sing menarik, rega sing kompetitif lan pangiriman cepet.Kita terus-terusan ningkatake kualitas produk lan layanan kanggo para pelanggan.We Sincerely welcome kanca saka ing ngarep lan luar negeri kanggo nggawe pembangunan bebarengan karo kita.






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • 1, Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

    Kita minangka perusahaan sing minangka kombinasi produksi lan perdagangan, kalebu bisnis integrasi industri lan perdagangan.

    2, Apa sampeyan nampa desain lan kain pelanggan?

    Ya,Loro-lorone ukuran & warna bisa ditindakake minangka panyuwunan pelanggan, logo khusus lan jeneng individu, nomer bisa ditambahake kaya sing dibutuhake, Mung kudu ngirim Logo utawa Desain ing Format PDF utawa AI, utawa ngandhani panjaluk sing rinci.Desainer profesional bakal menehi solusi sing paling apik kanggo sampeyan.

    3, Kepiye sampeyan bisa ngontrol kualitas?

    Kualitas minangka prioritas.Fashion tansah wigati banget kanggo ngontrol kualitas saka wiwitan nganti pungkasan.Pabrik kita wis nyetel departemen QC kanggo mriksa kualitas siji-siji ing saben langkah.

    4, Carane aku bisa njaluk sawetara conto?

    We are diajeni kanggo kurban conto.
    1), Yen kita duwe sampel ing saham, kita bakal nyedhiyani sampeyan, sampeyan mung menehi Express A / C No.
    2), yen kita ora duwe ing Simpenan, kita bakal nggawe kanggo sampeyan, banjur sampeyan kudu mbayar ragad sampel lan barang, tho ragad sampel bakal mbayar maneh kanggo sampeyan ing pesenan mengko.

    5, Nalika aku bisa nampa conto utawa produk?

    1) Kanggo sampel: Umume sampel bakal njupuk 7-10 dina kanggo ngasilake sawise desain dikonfirmasi.

    2) Kanggo pesenan akeh: Sawise pesenan dikonfirmasi, bakal dikirim menyang pabrik lan bakal ngatur tanggal produksi miturut jumlah sampeyan.Sawise tanggal dikonfirmasi, kira-kira 30 dina kerja kanggo produksi.saben langkah kita bakal nuduhake gambar lan proses produk.

    6, Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

    Kita nampa L / C ing ngarsane, T / T utawa Western Union.

     7, Carane ngerti rega?

    Rega minangka masalah sing paling penting kanggo saben pelanggan, yen sampeyan pengin ngerti rega,

    Sadurunge kutipan, sawetara informasi ing ngisor iki dibutuhake.

    Desain / gaya, kain, jumlah, tanggal pangiriman lan panjaluk sampeyan, Iki bakal mbantu kita ngutip rega sing tepat.